Star Wars: The Old Republic blir free-2-play i höst

Det var i Biowares kvartalsrapport som Gamestop lyckades upptäcka att Star Wars: The Old Republic inom en snar framtid kommer att förlora sin månadsavgift. Anledningen beror tydligen på att spelet inte riktigt lyckats dra till sig så många spelare som Bioware hade hoppats på. Det har även bekräftats att spelet kommer sjunka i pris i USA vilket troligtvis kommer innebära en prissänkning även i Europa. Detta är såklart en positiv nyhet för alla stackars studentplånböcker där ute, men hur kommer de minskade inkomsterna att påverka Biowares underhåll av servrar m.m.? Kanske är det här rentav första steget av många mot att spelet så småningom kommer gå under radarn helt, kanske till och med stängas ned? Nåja, vi får hoppas på det bästa och spendera de insparade pengarna väl (förslagsvis på nya spel).

 

Källa: GameStops twitter

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.