Härliga nyheter från Nintendo

Under gårdagen sände Nintendo ännu ett av sina Nintendo Direct. Den här gången stod Wii U föga överraskande i fokus. Flera goda nyheter avslöjades under sändningen, bland annat att man håller på och utvecklar nya Mario- och Zelda-titlar. I Marios fall så är det teamet bakom de briljanta Galaxy-spelen som ännu en gång fått förtroendet att försätta Mario och hans vänner i trubbel.

Samtidigt så passade man också på att berätta att teamet bakom Zelda-spelen just nu producerar nästa del i den hyllade serien. Men samtidigt så avslöjade man att produktionen lär dra ut på tiden och för att stilla Zelda-begäret hos fansen så kommer man att släppa en HD-remake av ett av mina personliga favoritspel The Legend of Zelda The Wind Waker till Wii U inom men inte allt för avlägsen framtid.

För er som missade sändningen av Nintendo Direct så går det att se en repris här.

[youtube id=”xSF-yNvKmjI” width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.