Nytt från LEGO: Marvel Super Heroes

LEGO-universumet expanderas med ytterligare en titel och näst på tur står Marvels hjältar att förvandlas till de färgglada danska blocken. Spelet har ett planerat releasedatum i Europa den 15 november. Är du sugen redan nu finns ett demo ute att prova på PSN och XBOX Live.

Har man spelat något av LEGO-spelen tidigare kommer man känna igen sig i spelmekaniken men nytt är den unika storyn skriven bara för spelet. Men även det uppemot 150 karaktärer stora utbudet av superhjältar och skurkar. Bland annat kommer spelaren få chansen att axla rollen som Spindelmannen, Hulken och Iron-Man men även favoriter som Faster May och Deadpool. Alla med sina unika superkrafter.

Arenan för denna extraordinära sammandrabbning är LEGO:s version av Manhattan. Bland annat kommer spelaren besöka kända byggnader som Stark Tower och mutantskolan X-mansion. Frågan är om LEGO har ytterligare en succé på gång eller om marknaden är mättad av alla deras tidigare titlar? Det man kan säga är att LEGO: Marvel Super Heroes onekligen lär får bra draghjälp av Thor: The Dark World som släpps på bio de kommande veckorna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.