Harry Potter: Quidditch Champions utannonserat – är ett fristående tävlingsinriktat spel

Warner Bros. Games presenterar Harry Potter: Quidditch Champions och du kan anmäla dig till dess speltest nu!
Harry Potter: Quidditch Champtions logo

Helt utan läckage eller förvarningar har Warner Bros. Games precis utannonserat Harry Potter: Quidditch Champions, ett tävlingsinriktat onlinesportspel baserat på den berömda kvastsporten. Tillsammans med en blygsam hemsida där fans kan signera sin intresseanmälan har vi i dagsläget inte mycket att gå på förutom logotypen och spelets grafiska stil.

Fans har länge efterfrågat ett quidditch-spel och vi har jobbat med Unbroken Studios i flera år för att skapa ett spel värdig deras förväntningar. Nu bjuder vi in fans och gamers till Harry Potter: Quidditch Champions för att hjälpa oss med denna fas av utvecklingen.

David Haddad, VD Warner Bros. Games

Du kan själs anmäla dig till speltestet genom att registrera dig på Harry Potter: Quidditch Champions hemsida.

Unbroken Studios som utvecklar spelet har tidigare varit inblandad i produktioner som Battlefield, Call of Duty, God of War och Arkham-spelen. De har även självpublicerat ett par spel, Fantastic Plastic Squad och Fractured Lands. Just nu är de aktuella med Suicide Squad: Kill the Justice League, som de är medutvecklare till under Rockstaedy Studios. Och så självklart meckar de på Harry Potter: Quidditch Champtions.

Harry Potter: Quidditch Chamption har inget releasedatum ännu, men är bekräftad till PC. Konsoler finns med i planeringen men specifikt vilka konsoler är inte bekräftade. Du kommer att kunna spela tillsammans med vänner och bli matchad ihop med andra människor. Vilka spellägen Quidditch Champions kommer ha är inte avtäckt ännu med vi kan åtsminstone förvänta oss de vanliga snabb-matcherna och rankade säsonger.

Även om en del av mig är lite upprörd över att detta spelläge inte var för Hogwarts Legacy, är jag ännu mer nyfiken på vad detta, fristående spel blir för något. Föreställ dig, quidditch som e-sport!

Harry Potter: Quidditch Chamption
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.