RTS-älskare kan glädjas åt att Company of Heroes 3 snart släpps till konsoler

Ringa in den 30 maj 2023 i din kalender. För första gången någonsin ges konsolspelare möjlighet att uppleva Company of Heroes-serien. Det går att förboka Company of Heroes 3 Console Edition både fysiskt och digitalt från och med den 25 april.

Det kommer finnas specialanpassningar för konsolversionen, bland annat en anpassad användargränssnitt och fullt stöd för handkontroller för att säkerställa en underhållande och immersiv spelupplevelse. Nya funktioner som Full Tactical Pause kommer att ge spelare en högre grad av taktisk kontroll på slagfältet. Genom att frysa handlingen på skärmen kan spelare som väljer att använda Full Tactical Pause koordinera alla sina handlingar på en gång, tänka igenom varje drag noggrant utan pressen av realtidsbaserat spel.

Spelare kommer att tas med på en berättelsebaserad resa genom en helt ny story som utspelar sig under andra världskriget. Du kan välja mellan fyra olika fraktioner och utforska en mängd outforskade berättelser. I singleplayer-lägena kan spelare njuta av en turnbaserad italiensk kampanj, medan de vid de stora öknarna i Nordafrika kan få en mer narrativ upplevelse. För de som gillar multiplayer finns det stora möjligheter att spela online mot andra spelare eller mot datorstyrda fiender. Company of Heroes 3 har fler fraktioner, mekaniker och enheter än någonsin tidigare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.