Harry Potter: Wizards Unite kallar alla magiker!

Det är över ett år sedan vi först fick nys om Harry Potter: Wizards Unite, spelet som tycks vara ett kärleksbarn mellan J.K. Rowlings älskade trollkarlsepos och Pokémon. Det kanske inte så konstigt när studion NIANTIC åter igen är i farten.

Överallt i mugglarvärlden sker händelser som för den oinvigde kan te sig mycket märkliga. Magiska djur ställer till problem på flertalet platser och här och var skymtar kvastar flyga förbi. Läget på trollkarlsministeriet börjar bli desperat och nu sammankallar de alla häxor och trollkarlar i världen för att lösa problemen.

Allt du behöver för att vara en del av Statute of Secrecy Task Force, den enhet som skall ställa allt till rätta i mugglarvärlden, är din mobiltelefon. Harry Potter: Wizards Unite är nämligen ett AR-spel där du genom telefonen interagerar med omgivningarna för att lösa mysterier, kasta trollformler och samla ledtrådar.

Nu går det att förregistrera sig för alla som har en Android-enhet via Google Play eller Galaxy Store. Men kom ihåg att vara diskret! Vår existens får under inga som helst omständigheter inte röjas för mugglarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.