Hårda tag i Rock of Ages 2: Bigger & Boulder

Uh…det är mycket lättare att ordvitsa det här på engelska.

Om ni tyckte ettan var galet så står kommer tvåan och ifrågasätter det. Låt inte era känsliga sinnen uppröras – vare sig du är en historiker eller stenentusiast finns det något att hämta här.

De som köper spelet inom de första två veckorna kommer få en gratis present med tema The Binding of Isaac. Denna DLC innehåller bumlingar med Isaac, tre in game-avatarer (Isaac, Azazel och Blue Baby), samt tre fanor med Isaactema att pryda slagfältet med. Erbjudandet tar slut den 28 maj.

  • Upp till fyra spelare – Lite vänskaplig tävling har väl aldrig skadat någon? Spela med upp till fyra spelare i onlinematcher för att se vem som får lida ett förkrossande nederlag.
  • Rent kaos – Vem som helst kan styra i ordning, men det krävs ett lagom skadat sinne för att kunna styra i kaos. Fortsätt galenskapen från ettan, där vinnaren är den som kan hanterar oredan bäst.
  • Förbättrad fysik – Utvecklat i Unreal Engine 4 kommer Rock of Ages 2 med uppgraderingar som låter dig spräcka, krossa, dunka och platta till ditt motstånd.
  • ACE Teams signaturgalenskap – Med humor som är vriden upp till elva (Spinal Tap nickar stolt) dår spelare ta del av historiska och mytologiska figurer.
  • Historiskt inkorrekta bossar – Se hur konst får liv i bossfighter, där bl.a. statyn Tänkaren och Egyptens Sphinx vaknar till liv för att jävlas med dig. Allt leder fram till den slutliga konfrontationen med en slutboss som du inte kan föreställa dig.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder har nu kommit till Switch i den digitala butiken. För en prislapp runt ca 120 riksdaler får ni ta del av udda kombinationer av surrealistisk konst, historiskt inkorrekta berättelser och ett rent kaos till gameplay.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.