Heavy Rain ett av gratisspelen med PS Plus i juli

I juli kan PlayStation Plus-medlemmar lägga vantarna på det BAFTA-vinnande interaktiva mysteriet Heavy Rain och dyka ner i kampsportens värld med fightingspelet Absolver. Call of Duty: Black Ops III finns tillgängligt som ett bonusspel fram till den 11 juli.

Skiner solen för mycket på dig i sommar? I så fall kan du kanske stänga in dig och genomleva lite ösregn i Heavy Rain, det första gratisspelet i juli månad för användare med Playstation Plus. Historien i Heavy Rain tar sin början med ett försvinnande av en ung pojke. Det skulle mycket väl kunna vara det senaste dådet i en serie groteska mord från seriemördaren känd som The Origami Killer, som kidnappar unga pojkar och dränker dem i regnvatten. I spelet spelar du som fyra främlingar vars öden är sammanknutna med mysteriet runt seriemördaren.

I Heavy Rain påverkar dina beslut hur handlingen utspelar sig och det finns med största sannolikhet inte två spelare som har exakt samma upplevelse. Det finns inget rätt eller fel sätt att spela spelet och det är faktiskt möjligt för alla huvudkaraktärer att dö – handlingen fortsätter ändå oavsett vilka val du gör som spelare.

Det kritikerrosade Heavy Rain lanserades 2010 och har vunnit tre BAFTA-utmärkelser för bästa musik, bästa handling och teknisk innovation.

Dyk ner i kampsportens värld med Absolver

Det andra spelet i juli är Absolver, som är en riktig hyllning till kampsport. Absolver är en online action RPG som utspelar sig i det mytiska riket Adal. Här är kampsport det mest ädla av alla yrken – och krigare kända som prospects slåss för att bli del av den elitstyrka som kämpar för att skapa stabilitet i världen.

I spelet kan du strida både med och mot andra spelare online, vilket oftast resulterar i mycket intensiva strider. Det här är långt ifrån ett spel som förlitar sig på tur och att blint hamra på knapparna – det handlar om taktik, tålamod och en djup förståelse för dina unika rörelser och färdigheter.

Spelen finns tillgängliga att ladda ner från och med den 3 juli.

Call of Duty: Black Ops III tillgängligt som bonusspel fram till den 11 juli

Utöver Absolver och Heavy Rain kan PlayStation Plus-medlemmar lägga vantarna på Treyarch’s Call of Duty: Black Ops III. 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.