Antitrolluppdatering till Overwatch

Med den senaste patchen har Blizzard implementerat förbättringar som vidare ska höja kvaliteten på upplevelsen vi får i Overwatch.
Med Patch 1.25 som nu gått live efter att ha legat i PTR får vi ett förbättrat socialt system som låter oss navigera och uppleva spelet på ett bättre sätt.

Endorsements
När spelare har avslutat en match kan de nu dela ut Endorsements för att ge medspelare uppmuntran för deras deltagande. Dessa kommer i tre kategorier; bra teamwork, , bra laganda eller bra ledare/strateg. Det kan delas ut endorsements till motståndarna också. Många upplever att det har förbättrat attityden i spelen och har fått en glad överraskning av hur mycket trevligare det har blivit i deras spel överhuvudtaget. Som incitament får du bonus XP när du när du ger andra spelare dessa omnämnanden. Med en ny level för just detta kan du stiga i graderna, vilket gör att belöningarna ökar med din level. Maxlevel just nu är dock 5. Dessa levlar gäller periodiskt, så det är skäligt att tro att den kommer startas om inför varje säsong.

Looking For Group
Med det nya LFG kan spelare välja att forma sina egna grupper, där spelare tar en viss roll . Om du startar en grupp kan du bestämma vilken typ av komposition du vill ha, vilka roller som behöver fyllas och hur endorsements ska fungera levelmässigt. Vill du t.ex. bara ha med spelare med minst endorsement level 3 kan du ställa in det.

Finslipade grundstenar

Career Profiles
Din career profile kan nu justeras med alternativen Public, Friend Only, eller Private. Tidigare har de alltid varit offentliga, men nu kan du ställa in dem för att vara mer privat med dem.

Nya kategorier
Tidigare har vi haft fyra olika kategorier som delat upp karaktärerna i (från vänster till höger) Offensive, Defensive, Tank och Support. Med det nya kategoriseringssystemet har de slagit ihop Offensive och Defensive till Damage istället. När du väljer karaktärer får du nu välja på (från vänster till höger) Tank, Damage och Support.

Balansförändringar
Symmetra har legat på skissbordet ett tag och fått en del nya färdigheter. Nu har hon uppdaterats igen och det är den största karaktärsförändringen i spelet hittills. Hon är nu placerad i Damage och får en helt ny setup av förmågor. Hon har fått en helt ny primary attack, secondary attack och två nya abilities. Hennes ultimate är också ny.

Horizon Lunar Colony
Vår rymdkarta har fått en del justeringar också, både för balansens skull, men även av kosmetiska skäl. Det har lagts till mer skydd på points, samt mer växtlighet i de botaniska delarna, med mera.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.