Helgens utbud hos Xûr

Punktlig som han är finns han nu i tornet igen för att fresta dig med skatter. Den här helgen tog han bland annat med sig Mk. 44 Stand Asides, ett par skor för titan som förbättrar deras tacklingar och Mark of the Third Man, en hjälm för hunter som arc blade-attacker mindre kostsamma.

Dessutom säljer han en hjälm jag personligen saknar, Apotheosis Veil, en hjälm för warlocks som ger hälsoåterhämtning både vid superanvändning och när en orb of light plockas upp. Det här hjälmen är mycket bra lämpad för Crota’s End på hard.

Vapnet Xûr säljer är Hard Light, en auto rifle vars kulor penetrerar fiender och studsar på hårda ytor. Inte ett populärt vapen, men ett som kan fungera bra i trånga korridorer.

Kom ihåg att köpa pulse rifle telemetry för att levela Red Death snabbare om ni inte redan hunnit maxa den.

Glad shopping!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.