Spelare gräver upp info om House of Wolves

En Destinyspelare i Japan har på något mystiskt vis – nåja, tekniskt – rotat fram en massa data om den kommande DLC:n House of Wolves till Destiny. I sitt inlägg på Reddit skriver spelaren om en ökning i Nightfall från lvl 30 till 32, en ny Strike playlist på lvl 28 och en Raid på lvl 29. Dessutom listar spelaren en mängd vapen och rustning. Spelaren nämner även att DLC:n, som många misstänkt skulle släppas i mars, kan släppas 19 maj.

Ni hittar inlägget och de bifogade bilderna här.

Bungies community manager, DeeJ, var snabb att kommentera fynden på Destinys forum och sa att informationen är gammal och inte går att förlita sig på. Däremot uppmuntrade han spekulation och diskussion.

För min egen del är jag så gott som klar med raidandet av nuvarande DLC:n i Destiny, så jag hoppas att House of Wolves kommer lite tidigare än 19 maj.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.