Hercule Poirot får lösa tågmordet ännu en gång

I höst släpper Microids en modern tappning av Agatha Christie – Murder on the Orient Express. Spelet utspelar sig år 2023 och kommer att överraska även de mest hängivna fansen. Med nya element tillagda i den ursprungliga berättelsen kommer spelarna att uppleva mysteriet och spänningen på ett helt nytt sätt och återupptäcka ett av Hercule Poirots mest kända fall.

På Orientexpressen försöker den legendariska detektiven Hercule Poirot lösa mordet som har inträffat ombord på det prestigefyllda tåget. Han omges av intriganta karaktärer med egna hemligheter och motiv. Genom att använda sina detektivfärdigheter och tankekraft måste spelarna lösa mysteriet och avslöja sanningen.

Spelet innehåller spännande twistar och spelarna får ta rollerna som Poirot och en ny karaktär vid namn Joanna Locke. De kommer att lösa pussel och söka ledtrådar i en 3D-miljö. Agatha Christie – Murder on the Orient Express är ett måste för alla fans av boken, filmerna och mordmysterier i allmänhet.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express släpps under det fjärde kvartalet 2023 och kommer att vara tillgängligt på alla större plattformar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.