Philips Evnia-serie växer med nya skärmar

Philips har precis lanserat två nya Evnia-skärmar;  Philips Evnia 25M2N3200W och Philips Evnia 25M2N5200P. Precis som tidigare modeller följer de Evnias filosofi “gaming är för alla”.

Med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz respektive 280 Hz utlovas jämna med klara, exakta bilder utan skakning eller ghosting. Tillsammans med låg ingångsfördröjning och snabb responstid på 0.5 ms MPRT, säkerställs en bra upplevelse för alla games. Philips Evnia 25M2N5200P är även utrustad med en USB-hubb och en mängd praktiska funktioner på skärmen som MBR Sync, DarkBoost och Smart Crosshair.

Båda skärmarna är utrustade med en snabb VA LED-panel, respektive en snabb IPS-panel. Med 16:9 Full HD-upplösning och vida betraktningsvinklar på 178/178 grader, levererar båda skärmarna livfulla och lysande bilder. Philips LowBlue Mode och flimmerfria teknik reducerar ansträngningen på ögonen och risken att de blir trötta, medan CompactErgo-stativet kan tiltas, svängas och justeras i höjdled för en komfortabel användning. Allt detta enligt Philips i ett pressmeddelande.

Philips Evnia 25M2N3200W och Philips Evnia 25M2N5200P finns nu tillgängliga i handeln till ett rekommenderat pris på 2599 respektive 3499 SEK.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.