Highwire Games utannonserar Early Access-version av Six Days in Fallujah

Highwire Games jobbar för fullt med att färdigställa sin kommande krigssimulator Six Days in Fallujah. I en nyligen släppt trailer annonserar bolaget en Early Access-version som kommer släppas till Steam i slutet av juni. Av bilderna att döma vankas det hårda eldstrider runt vartenda hus och gatuhörn.

Six Days in Fallujah är en återskapelse av slaget om Fallujah höstern-vintern 2004 när amerikanska soldater försökte återerövra staden från rebeller som hade förskansat sig. Slaget blev ett av de blodigaste sedan Vietnamkriget.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.