Hitman: Episod 3 är på ingång

Io-Interactive presenterar förtjust releasedatumet för Hitman: Episod 3.
Den 31:a Maj får vi följa med Agent 47 till Marrakesh i jakt på nästa mål.

I en stad full av liv, på gränsen till ett fullskaligt upplopp, utspelar sig ögonblicken innan en stadskupp, ledd av en osynlig militär som utnyttjar en situation där stämningen är spänd. Uppdraget är titulerat ‘A Gilded Cage’ – En förgyld bur – och skickar Agent 47 för att plocka ut två mål; bankiren Claus Strandberg och generalen Reza Zaydan. Marknader överallt, gränder fulla av butiker, ett svenskt konsulat och dunkla taktoppar som utgör spelfältet för spelarna.

Hitman

Hitman Episode 3: Marrakesh kommer presentera spelare för ett brett utbud av nya utmaningar och möjligheter som kommer hålla dem upptagna med ett helt nytt scenario för ’Escalation Contracts’ och ’Elusive Targets’. Hitman började med en prolog i Paris i Mars, episod 2 i Sapienza i April och nu den tredje episoden den sista Maj. Från och med denna episod kommer Hitman uppdateras med regelbundet material, bland annat tre ytterligare platser; Thailand, USA och säsongsfinalen i Japan, senare i år.

Hitman

Hitman finns tillgängligt på Playstation 4, Xbox One och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.