Lär dig hur du äger i Mighty No.9

Lystring! Det är ett par saker som du behöver veta om Mighty No.9 och hur man blir bäst på det. Först och främst, Becks sprintförmåga låter dig ta dig igenom banor i full fart, men glöm inte att sprinten kan användas för att besegra nednötta fiender och absorbera deras krafter. Detta låter dig bli snabbare, starkare och smidigare. Varje gång Beck absorberar sin fiende kommer hans kombomultiplier öka. Att länka samman sprintattackerna ökar multipliern och ökar poängen du får; ett klockrent recept på highscores, med andra ord.

För att bli en sann mästare behöver du utnyttja sprinten, absorberingen och kombosystemet för att kunna ta spelet till nästa nivå.

Mighty No. 9 är ett sidscrollande spel från skaparen av Mega Man, som följer de klassiska elementen från 8-Bit och 16-Bit-eran. Med fräscha, moderna ingrepp har Mighty No.9 fått uppdaterad spelmekanik och input från alla fans som älskar Mega Man och andra run’n’gun-spel.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.