Hitman-skaparna öppnar ny studio i Brighton

Danska IO Interactive, studion bakom Hitman- och Freedom Fighters-serierna, meddelar idag att de öppnar en ny studio i Brighton, Storbritannien. 

IOI Brighton blir IO Interactives femte studio och ansluter sig till de befintliga teamen i Malmö, Köpenhamn, Barcelona och Istanbul. Tillsammans jobbar de nu på de spel som för närvarande är under aktiv utveckling: Project 007, Project Fantasy och HITMAN.

Kärnteamet på IOI Brighton är redan på plats och det första som tar vid är utvecklingen av Project 007, ett helt nytt spel och en James Bond-ursprungshistoria.

Vi är extremt stolta och glada över att öppna vår nästa studio i Brighton, där vi ser enorm potential att utvidga vårt otroliga team och attrahera de allra bästa talangerna från den spännande utvecklingsscenen i Storbritannien. Vi ser fram emot att expandera vår verksamhet till nya områden och tror att IOI Brighton är en oerhört attraktiv destination för utvecklare inom alla områden.

Hakan Abrak, VD för IO Interactive
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.