Högaktuell spelkändis till Gamex

I ett pressmeddelande skriver Gamex och CDON Expo att besökarna att få möjlighet att träffa en av personerna bakom senaste spelet och höra hur den kreativa processen bakom en miljonsuccé går till.

På Gamex ges besökarna möjlighet att träffa och få en Assassin’s Creed IV Black Flag t-shirt signerad av Jean-Sebastien Decant i Ubisofts monter under fredagen den 1 november mellan kl 15.00-16.00 . Decant är Lead Designer och en av de ytterst ansvariga hos ”Assassin’s Creed IV”:s kanadensiska utvecklare. Decant har en mångårig bakgrund inom spelbranschen och har tidigare arbetat med miljonsäljare som ”Heavy Rain”, ”Far Cry 3”, ”Driver San Fransisco” och ”Tom Clancys Rainbow Six”.

Gamex och CDON Expo pågår i Kistamässan den 31 oktober till den 3 november.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.