Honeycomb tar simulatorflygning till helt nya nivåer

2020 ser ut att bli ett stort år för alla simflygare. Till hösten släpps troligen nästa version av Microsoft Flight Simulator. Och som vi har längtat. Nu finns också den perfekta yoken för alla som ser fram emot att flyga civila plan i Flight Simulator. Alpha Flight Controls från Honeycomb Aeronautical har allt du kan förvänta dig av en flygratt.

Honeycomb Alpha Flight Controls är förmodligen den mest kompletta flygsimulator-yoken hittills på den civila marknaden. Den är designad tillsammans med piloter för att ge en så verklighetstrogen känsla som möjligt. Basen är utrustad med flera belysta knappar och ett start-vred. Ratten i sig har en mängd olika reglage. På den vänstra sidan finns två knappar, två tvåvägs-knappar samt en radioknapp. Det högra handtaget har två tvåvägs-knappar, en åttavägs-knapp samt en radioknapp. Priset på den svenska marknaden ligger på runt 2900 kr. Men ha då i åtanke att du får en kontroll som till stor del är byggd i stål och lär hålla många år framöver. Honeycomb är så säkra på sin produkt att de slänger in hela fem års garanti och livstids support till alla som köper en yoke.

Gasreglage för den kräsne

Är du intresserad av att bygga en komplett hemmacockpit så släpper Honecomb även ett gasreglage kallat Bravo Throttle Quadrant som är helt integrerad med Alpha Flight Controls. Reglaget består av fyra gashandtag med thrust reversers, spakar för klaffar, landningsställ och spoilers samt ett trimhjul. Dessutom finns en avancerad panel för autopilot samt 14 varningslampor. Priset för Bravo Throttle Quadrant ligger på ca 2600 kr.

Läs mer om kontrollerna på Honeycombs hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.