Honor of King lanseras globalt den 20 juni

Det populära mobilspelet har dagligen över 1000 miljoner spelare

Att påstå att Honor of Kings är ett populärt spel vore en klar underdrift. MOBA-liret har dagligen över 100 miljoner spelare världen över, främst i hemlandet Kina. Den 20 juni blir det dags för oss i övriga världen att få ta del av detta team-baserade fajtingspelet på våra mobiler.

Från och med idag kan spelare registrera sig för den kommande lanseringen och för de som är ute i tid väntar massor av belöningar. De inkluderar bland annat en gratis hjälte, spelvalutor och mycket mer. Ju fler som registrar sig, desto större blir belöningarna. Du registrerar dig enklast på den officiella hemsidan.

Utvecklarna TiMi Studio Group skriver inför lanseringen att Honor of Kings alltid hållit fast vid principen ”free to play and fair to win” där framgång bestäms av spelarens skicklighet och strategi, inte mur mycket pengar som pumpas in i spelet. Det tycks vara ett framgångsrecept, för Honor of Kings är idag världens mest spelade mobila MOBA.

Det återstår att se hur spelet tas emot av oss här i Norden. Tänker ni ladda ner Honor of Kings?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.