Hoppfull releasetrailer för Dark Souls II

[youtube id=”c0jC38feoB4″ width=”600″ height=”350″]

På fredag släpps Det, spelet med stort D, Dark Souls II till alla som valt konsolversionen. Väntan har varit lång men nu på slutspurten bjuds vi en mörk releasetrailer. Om du är osäker på om tvåan blir lika oförlåtande som sin föregångare vill Namco Bandai försäkra dig om att så är fallet. De visar upp en mängd olika fiender och bossar som titel typiskt ger spelaren en enkelbiljett till sjukan.

Fredag 14/3 är datumet Playstation 3 och Xbox 360-ägare sett fram emot. Alla ni pc-masochister får tyvärr vänta ända till 25/4 men den som väntar på något gott..

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.