HUMANKIND ger beslutsångesten ett ansikte

Kombinera över 60 olika historiska kulturer för att skapa unika civilisationer. Med lite snabb matematik har utvecklarna räknat ut att det ge över en miljon(!) kombinationer i slutändan. De jobbar dock med att komma fram till en mer exakt siffra. Poängen är att det är MYCKET. För att hålla temat finns det nästan ändlösa alternativ att skapa sin avatar också.
Och du tyckte att det var jobbigt att välja chips…

Vi har ingen rolig infograf att hänvisa till, men siffror är aldrig så roliga som när en börjar jämföra saker.
När du utökar din civilisation har du 93 olika techs att använda dig av, du får en ljudbild med över 1300 ljudfiler, under ungefär 13½ timme. Atmosfären som serveras till dina trumhinnor är tillagad av Arnaud Roys majestätiska 520 minuter långa soundtrack med 280 spår. Kockarna ifråga består av 63 individuella musiker och 20 körsångare.

Din skräddarsydda avatar kommer utvecklar med din civilisation. Det finns över 122 olika kostymer att ta del av. Dessa låter din avatar uttrycka missnöje eller förtjusning med några av de över tusen röstspåren som finns i spelet. De val du fattar i narrativa händelser kommer vidare definiera dig och din civilisation. Särskilt i en multiplayer för tio spelare.

Det är en hel del att hålla reda på och det finns en hel del som inte nämnts än. Med videon här ovan (The Scale of HUMANKIND) kan du skola dig ytterligare i den kavalkad av alternativ som kommer serveras.

HUMANKIND finns att förbeställa till PC och Stadia. Det kommer även bli tillgängligt via Microsoft Xbox Game Pass imorgon, 17 augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.