Tales of Arise demo landar i veckan på konsoler

Tales of Arise, ett av höstens efterlängtade rollspel, får en demo på konsoler på onsdag. Passa på att prova Bandai Namcos nästa stora släpp innan releasen i september.

Glada nyheter JRPG-fans! Bandai Namco utannonserade nyligen att Tales of Arise, deras nya fräscha rollspel, får ett demo den 18 augusti! Demot är gratis och kräver inte någon förhandsbokning av spelet och kan laddas ner till Playstation 4 och 5, samt till Xbox One och Series X/S. Dessvärre verkar PC i dagsläget inte få något demo…

Som kommunikatörer på Tales of Arise sagt på Twitter kommer du inte kunna överföra din data från demon till det fullständiga spelet när det släpps den 10 september. Detta beror troligtvis på att demonstrationen är en liten tårtbit ett par timmar in i spelets berättelse – troligtvis samma demo pressen fick testa i juni. Om så är fallet kan du se fram emot att prova spelets spektakulära strider, lite enkelt utforskande och bekanta dig med huvudkaraktärerna.

Läs gärna vår förhandstitt av Tales of Arise som imponerade både grafiskt och mekaniskt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.