HyperX släpper röda och bruna Cherry MX switchar till sina mekaniska tangentbord

En av fördelarna med ett mekaniskt tangentbord är möjligheten att anpassa knapparna så att de passar dig. Hårdvaruutvecklaren Kingston är kanske mest kända för sina minnen, men faktum är att bolaget också har en division för spelrelaterad hårdvara. Divisionen heter Hyper X och de släpper nu två nya varianter av Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard till marknaden – ett med Cherry MX Brown och ett med Cherry MX Red switchar. Tangentbordet har en minimalistisk och kompakt design, samt ett stabilt stålchassi, vilket gör det till en robust liten pjäs.

Serien HyperX Alloy FPS innefattar nu tre olika tangentbord, med antingen blåa, röda eller bruna, mekaniska Cherry MX switchar. Tangenterna har en röd LED-bakgrundsbelysning med sex förinställda lägen, varav ett är individuellt anpassningsbar. Dessutom har tangentbordet ett spelläge som inaktiverar Windows-tangenten, samt ger stöd till anti-ghosting och N-Key rollover. Utöver det klarar tangenterna av 50 miljoner nedtryckningar per tangent. Perfekt för äkta gamers med andra ord.

eSportorganisationerna NaVi Gaming, Echo Fox och SK Gaming har rekommenderat tangentbordet.

Specifikationer för Cherry MX switchar:

Typiska värden

Brun

Blå

Röd

Operating Force              

45 cN

50cN

45 cN

Travel                                    

4.0mm

4.0mm

4.0mm

Tactile Force

55 cN

60 cN

N/A

Life Cycle

50M

50M

50M

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.