Syberia 3 får släppdatum och trailer

Microids har släppt den första trailern för Syberia 3 och bekräftat att spelet kommer att släppas för oss i Europa den 20 April.

I Syberia 3 får vi återigen axla rollen som Kate Walker och utforska främmande landskap, möta nya vänner och lösa mysterier och pussel. Dessutom får vi rida på snöstrutsar.

– Den här första trailern kommer att transportera spelarna till Kate Walkers nya äventyr och vi får lära oss mer om hennes vänner och de hinder som dem kommer att möta, berättar Microids VD Elliot Grassiano.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.