Hyrule Warriors: Legends intar 3DS i mars

För snart två år sen släpptes Hyrule Warrios: Legends till Wii U. Nu är det dags för spelet att göra entré till 3DS i slutet av mars, närmare bestämt den 24:e. Jämfört med Wii U-versionen så innehåller Hyrule Warriors: Legends ytterligare två nya berättelser, en fyra kapitel lång berättelse baserad på The Legend of Zelda: The Wind Waker och en fem kapitel lång berättelse som handlar om seriens helt nya karaktär Linkle.

Förutom Linkle dyker det upp ytterligare några karaktärer. Du kommer få se Toon Link, Tetra och King Daphnes från The Wind Waker samt Skull Kid från The Legend of Zelda: Majora’s Mask. En trevlig bonus för alla som har Wii U-versionen av Hyrule Warriors är att det följer med en speciell kod om du köper Hyrule Warriors: Legends. Med den koden kan du ladda ned de nya karaktärerna till Wii U-versionen av Hyrule Warriors: Legends Wii U.

En annan nyhet är My Fairy Mode som innebär att du nu kan hitta Fairies när du spelar Adventure Mode. Dessa Fairies kan du ha nytta av i strider i alla spellägen och du kan mata och klä dem i nya kläder för att förbättra deras magi och även deras förtroende för dig. Du kan till och med hyra ut dem till dina vänner via Local Play och låta dem använda dem i upp till 24 timmar.

Med andra ord erbjuder Hyrule Warriors: Legends en smaskig upplevelse till alla 3DS-ägare. Är du en av dem som planerar att införskaffa spelet när det släpps?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.