Streamline Studios jobbar på Street Fighter V

Streamline Studios har idag gått ut med att de är del av Capcoms Street Fighter V.
Under utvecklingen har de haft ett nära samarbete med Capcoms personal vad gäller designen, concept art och vissa delar av innehållet. Detta innefattar allt från banor och karaktärer, till modet och dräkterna de har på sig. Utöver detta har Streamline Studios även bidragit ljussättningen, material och bakgrunder.

”Streamlines hängivenhet till teknologi, människor och framsteg har satt en ny standard för hur global spelutveckling har uppnås och Streamframeplattformen har gjort det möjligt för Street Fighter V-teamet att jobba från hela världen, som om de satt i samma rum” säger Bochan Kim, en av huvudproducenterna för Street Fighter V hos Capcom U.S.A., Inc.
”Global utveckling kräver att grupperna tänjer gränserna vad gäller kreativt utförande och Streamline gjorde just det för oss.”

”Det har varit fantastiskt att samarbeta med Capcom och en ära att få jobba med en så stor IP som Street Fighter. Vi har njutit av varje sekund av vårt samarbete” säger Alexander Fernandez, verkställande direktör på Streamline Studios. ”Ett projekt på den här skalan kräver innovation och sömlöst samarbete på alla nivåer, som inte kommer i vägen för själva utvecklingen. Genom att anpassa Streamframe, vår plattform designad för spelutveckling, har vi lyckats väva in den i Capcoms utvecklingsprocess och minskat både tid och kostnader för projektet avsevärt.”

Streamline Studios arbetade på Street Fighter V med ett stort team av utvecklare, huvudsakligen från deras kontor i Malaysia. Studion fortsätter samarbeta med Capcom på Street Fighter V, samt en till oannonserad titel.

Street Fighter V släpps till PC och Playstation 4 imorgon, den 16:e Februari.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.