I mars kan du börja frakta gods i den fysiska utgåvan av Transport Fever 2

Drömmer du om att bygga upp ett transportimperium med en armada av lastbilar, tåg, båtar och flyg? Då har vi glada nyheter till dig. Den 3 mars släpps Transport Fever 2 äntligen till konsol. Tycoon-spelet har redan rönt framgångar på PC och nu har det alltså anpassats till Playstation och Xbox. I Transport Fever 2 skall du bygga upp ett transportnät för både gods och passagerare och samtidigt skapa en lönsam verksamhet. Du börjar din resa på 1850-talet och jobbar dig fram tills agens moderna infrastruktur. Till din hjälp har du 200 fordon av olika slag. En dröm för den som vill jobba samtidigt som du kopplar av.

Transport Fever 2 finns nu för förhandsbokning i de vanliga digitala butikerna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.