Här är några av de nya vapnen i Destiny 2: Lightfall

Ta en kik på några av de vapen och rustningar du kommer kunna ta med dig ut i strid med Destiny 2: Lightfall.
Rustad till tänderna.

I den senaste trailern blir vi introducerade för de nya exotiska vapnen och rustningarna som följer med Destiny 2: Lightfall, som släpps 28 februari. Skarpsynta guardians kan säkert peka ut flertalet legendariska vapen i bakgrunden – jag vet att jag såg en ny hand canon som påminner Better Devils samt en scout som bara kan vara Nightshade.

Vidare får vi en del ledtrådar till hur Strand fungerar då många av beskrivningarna direkt har funktioner som synergerar med Strand. Till exempel visar trailern upp Tangle, garnnystor av Strand ser det ut som, som går att plocka upp och kasta på fiender. Sedan har vi ett ord för effekten som håller fast fiender som marionettdockor, Lashes. Och Threadlings som verkar vara offensiva sökare som skadar och ”infekterar” fiender.

Här är beskrivningarna på de nya föremålen som Lightfall innehåller:

  • Final Warning – Den här Sidearmen med Strand-energi kan skjuta målsökande kulor som letar sig till fiender i närheten.
  • Deterministic Chaos – En Void Machine Gun som försätter fiender med effekten Weaken med var fjärde skott. Det 16:e skottet gör fiender Volatile. Detta kommer vara ett suveränt vapen för Void-klasser!
  • Winterbite – Denna Glaive är vår första med Stasis. Med dess unika skott som fryser fiender till is lämpar sig denna glav för tekniska angrepp.
  • Cyrtarachne’s Façade – Den här exotiska hjälmen ger Hunters extra flinch resist efter att de svingat sig med Strand. Potentiell mardröm i Crucible? Vi får se!
  • Abeyant Leap – Med dessa exotiska byxor kan Titaners barrikader skjuta iväg fler Strand-projektiler som trasslar in fiender och håller fast dem.
  • Swarmers – Warlocks nya exotiska skor skapar Threadlings som attackerar och infekterar fiender när du skjuter sönder en Tangle. Med rätt förutsätningar kan dessa komplettera en Strand-build för PvE.

Quicksilver Storm, ett vapen du kan få redan nu om du förköper Destiny 2: Lightfall, visar i trailern upp effekten av sin catalyst. Quicksilver Storm är en automatkarbin som dessutom kan skjuta små granater, och catalysten gör så att kills med granaterna skapar Tangles.

Bungie har redan avslöjat sina planer för att omarbeta modsystemet i Destiny 2 i samband med Lightfall, så det kommer sannerligen bli intressant att sätta sig ner och knåpa ihop builds när expansionen kommer! Personligen kommer jag återvända till Stasis efter att jag lekt färdigt med Strand. Winterbite tilltalar mig och kombinerat med Iceflare Bolts och Statis Shards och ett kompletterande vapen med Demolitionist, ser jag det framför mig: Istiden 2.0.

Destiny 2: Lightfall släpps den 28 februari till Playstation 5, Xbox Series X|S och PC.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.