I november släpps en ny Xbox One-bundle

Microsoft utannonserar en ny Xbox One Elite Bundle som innehåller en 1TB Solid State Hybrid Drive som lagrar filer som används ofta på en solid state-partition. Det innebär bland annat att konsolen bootar upp ca 20% snabbare. Utöver det, så kommer varje Xbox One Elite Bundle med en Xbox Elite Wireless Controller. Pakeket kommer att finnas tillgänglig hos svenska återförsäljare i november. Rekommenderat pris är 4995 kr.

lunar_x1Samtidigt utannonseras också en Xbox One Special Edition Lunar White Wireless Controller, som inkluderar alla uppdaterade funktioner som finns i standardutgåvan av Xbox One Wireless Controller, med ett färgschema i guld och vit och med en förbättrad grepptextur för bättre kontroll och komfort. Handkontrollen med det löjligt långa namnet kommer att finnas tillgänglig hos svenska återförsäljare senare i september och ha ett rekommenderat pris på 649 kr.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.