I november släpps en ny Xbox One-bundle

Microsoft utannonserar en ny Xbox One Elite Bundle som innehåller en 1TB Solid State Hybrid Drive som lagrar filer som används ofta på en solid state-partition. Det innebär bland annat att konsolen bootar upp ca 20% snabbare. Utöver det, så kommer varje Xbox One Elite Bundle med en Xbox Elite Wireless Controller. Pakeket kommer att finnas tillgänglig hos svenska återförsäljare i november. Rekommenderat pris är 4995 kr.

lunar_x1Samtidigt utannonseras också en Xbox One Special Edition Lunar White Wireless Controller, som inkluderar alla uppdaterade funktioner som finns i standardutgåvan av Xbox One Wireless Controller, med ett färgschema i guld och vit och med en förbättrad grepptextur för bättre kontroll och komfort. Handkontrollen med det löjligt långa namnet kommer att finnas tillgänglig hos svenska återförsäljare senare i september och ha ett rekommenderat pris på 649 kr.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.