Idag lanserar Nintendo sitt samarbete med Napster

Kommer ni ihåg Napster, musiktjänsten som stämdes av Metallica och som samtidigt gav den piratkopierade musiken ett ansikte, i form av en katt? Faktum är att Napster aldrig dött, utan istället lever kvar som en betaltjänst.

Idag lanserar Nintendo ett samarbete med Napster. Appen kan laddas ner kostnadsfritt till ditt Wii U och för Napster Unlimited-prenumeranter är det bara att börja lyssna direkt. Övriga kan pröva tjänsten i 30 dagar.

Använd Wii U GamePad för att hitta låtar, album och artister. Du kan också söka i kategorier som genrer, mest eftersökta och så vidare. Precis som sig bär med andra ord.

 

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.