Kojima Productions är tillbaka

Sony gick nyss ut med nyheten att samarbetet mellan dem och Hideo Kojima nu har blivit officiellt. Sa jag att det fanns en logo för Kojimas nya studio? Vrid ögonen lite uppåt så ser ni den annorlunda och extremt snygga loggan här ovanför.

Kojima och hans kollegor jobbar för tillfället på en titel som kommer bli exklusiv för Playstation 4, vilket är stora nyheter för alla PS4-ägare. Det och det faktum att han har skaffat skägg.

Som vi tidigare nämnde – Det är inte en Sonystudio, detta är en självständig studio som tar med sig sitt gamla namn Kojima Productions. Ta en titt på videon nedan och ta del av nyheten direkt från de inblandade:

[youtube id=”annuTcmB1rw”]

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.