IFK Göteborg pausar satsningen på e-sport

FIFA 22: stadium

Som bekant har Fifa och EA Sports gått skilda vägar. Det har resulterat i oklarheter kring tävlingsformer både på internationell och nationell nivå när det kommer till virtuell fotboll. En organisation som drabbas är eAllsvenskan som ännu inte sparkat igång efter förra säsongens finaler som avgjordes i maj i år. Det är oklart om eAllsvenskan kommer att återupptas och fram till dess att beslut fattas väljer IFK Göteborg att pausa satsningen på esport.

IFK Göteborg Esport grundades 2020 och vi har under de gångna säsongerna vunnit eAllsvenskan vid ett tillfälle och tillhört toppen av svensk esport sedan starten.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.