Nu kan du demotesta skräckspelet Pneumata

Pneumata, som beskrivs som en skrämmande kombination av överlevnads- och psykologisk skräck inspirerad av Amnesia, Outlast och Resident Evil, finns nu som demo på Steam. Helt gratis.

  I Pneumatas demo antar spelarna rollen som en detektiv fast i ett kusligt kloaksystem. Ditt mål är attt fly kloakerna och återvända till ytan. Speltiden för denna version är uppskattad till 20-30 minuter. Spelare får chansen att använda vapen som glasflaskor, ett rostigt samt en pistol. Dessutom kan du ta del av spelets lore i form av flertalet anteckningar.

  Den fullständiga versionen att erbjuda ett bredare vapenurval såsom knivar, basebollträn, hammare, och fler skjutvapen. Dessutom kommer tillskott som förbättrar hälsa och uthållighet att finnas tillgängliga.

  I det fullständiga spelet kommer det att finnas sparrum. Men i denna demo har spelare tillgång till kontrollpunkter där man återuppstår efter döden.

  0 Delningar

  Skriv en kommentar

  Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

  Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

  Glömt lösenord

  Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.