In Flames rockar fett i Guitar Hero Live

Det är dags för alla fans av det svenska bandet In Flames att göra sig redo att rocka loss med Guitar Hero Live. Spelare kommer att kunna uppleva spänningen av att vara en riktig rockstjärna och spela In Flames världsberömda låt ”Deliver Us” när spelet släpps den 23 oktober.

Det svenska melodiska dödsmetall-bandet In Flames från Göteborg har släppt elva studioalbum, tre EPs och en live-DVD. Bandet har sålt miljontals skivor över hela världen och är en ostoppbar kraft när det kommer till hård musik. Det är andra gången In Flames medverkar i Guitar Hero spelserien. Bandets låt ”Take This Life” i Guitar Hero III: Legends of Rock har beskrivits som en av de tyngsta låtar som någonsin ingått i Guitar Hero-seriens soundtrack.

”Varenda en av oss i IN FLAMES älskar spel och att få en chans att vara en del av Guitar Hero Live betyder enormt mycket för oss. Känslan av att vår musik ingår i det popkulturella fenomen som Guitar Hero Live är och att våra fans kan uppleva hur det är att spela vår låt live känns stort”, säger In Flames sångare Anders Fridén i ett pressmeddelande från Activision.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.