Indie Game: The Movie släpps idag!

[youtube id=”GhaT78i1x2M” width=”600″ height=”350″]

Indie-spel är en genre för sig. Det är spel som ofta föds ur en människas fantasi och förverkligas av samma person, eller en mindre studio. I en värld där AAA-titlar och de stora spelföretagen dominerar marknaden kämpar indie-spel för att nå ut till spelare och vinna marknadsdelar på egen hand – spel som Limbo, Fez, Braid eller Meat Boy. Indie Game: The Movie  är en dokumentär om indie-utvecklarna bakom dessa spel och deras passioner som speldesigners och spelprogrammerare.

Idag släpps filmen och går att köpa på såväl iTunes som Steam för strax under en hundralapp (7,99€). Snabbar man sig kommer man kunna haka på kampanjen som pågår under releasen och få 10% rabatt. Spana in den officiella hemsidan där man kan läsa mer om projektet och hitta länkar till fler köpställen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.