”Beyond” E3 Trailer – Quantic Dreams nya dramaspel

[youtube id=”mOWN7d0125o” width=”600″ height=”350″]

I ännu ett drama från skaparna från Heavy Rain utforskas 15 år av en kvinnas liv som bär på någon mystisk hemlighet. Spelet kommer att kretsa kring efterlivet och verkar innehålla en del paranormala fenomén vilket är en ny twist till David Cages tidigare rutin. På gott och ont är spelet inte en fortsättning på demo-videon Kara, som i sig öppnade många människors ögon när den visades upp. Men det kan vi leva med. Beyond ser ut att bli lika välregisserat och emotionellt som sin spirituella föregångare.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.