Inget Half-Life 3 på Gamescom :(

Det blev ett mindre tumult på internet när Gamescom publicerade sin lista över spel som skulle dyka upp på den populära spelmässan. Bland titlarna fanns nämligen inga mindre titlar än Dragon Age 3 och Half-Life 3, utav vilka den sistnämnda såklart fick mycket uppmärksamhet bland spelare. Gamescom har dock senare gått ut med att listningen av båda dessa spel var ett misstag utan att uppge någon förklaring.

Vi kan deducera två teorier utifrån det här: Antingen talar Gamescom sanning varpå ingen av dessa titlar kommer att visas upp, eller så täcker de helt enkelt upp för respektive studio (Valve och BioWare) för att undvika negativ marknadsföring innan mässan äger rum. Sannolikheten väger tyngst mot det förstnämnda men som troget Half-Life fan så gäller det att inte tappa hoppet – speciellt när vi har väntat i minst hundra år på Episode 3.

Källa: Joystiq

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.