Japansk släppdatum för Dark Souls 3

För de som efter Dark Souls 2 och Bloodborne fortfarande suktar efter självtortyr kommer nu goda nyheter. På Dark Souls japanska hemsida har man nu avslöjat släppdatum för del tre i Pain Simulator-serien. Den 24 mars är det alltså dags, på PS4 samt Xbox One. Något datum för PC-versionen har ännu inte givits. Ett pris för spelets specialutgåva har även avslöjats, där den fysiska delen kommer att gå på 7,430 yen (512:-) och den digitala 6,930 (478:-). Det skall medges att priset kan komma att te sig annorlunda på vår marknad.

Dark Souls 3 är den tredje (eller fjärde) delen i Souls-sagan, där svåra fiender och många döda spelarkaraktärer byter av varandra konstant.  Spelet kommer att bygga vidare på ett flertal nyheter som introducerades i föregångaren, där bland annat möjligheten med ”fast travel” kommer att vara med från början.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.