K/DA tar touren genom alla Riots titlar

Häromåret introducerade Riot en skin-serie i League of Legends som visualiserade några av deras karaktärer som bandmedlemmar i popgruppen K/DA. Detta är något de även gjort tidigare i formen av Metal-bandet Pentakill. K/DA exploderade dock i popularitet, vilket lett till att de kommer tillbaka för en ny tour genom Riots spel. I anslutning till detta är även releasen av den nya karaktären tillika bandmedlemmen Seraphine.

Seraphine själv har fått en utdragen och kreativ reveal då hon först dök upp som ett Twitter-konto. Där gjordes det klart att hon var en hoppfull sångare och ett stort fan av K/DA. Efter att ha gradvis vunnit mer popularitet upptäckte till slut hennes idoler i K/DA henne. Detta i sin tur ledde till collabs, vilket i sin tur ledde till den K/DA-uppsättningen vi ser idag. K/DA kommer släppa sin debut-EP den 6’e November. Redan från och med 29’e Oktober kommer dock Riots titlar köra K/DA-relaterade events.

League of Legends

Den första nyheten i flaggskeppet League of Legends är såklart Seraphine själv. Hon kommer finnas tillgänglig på PBT redan från den 13’e Oktober och släpps sedan på live samtidigt som resten av K/DA-nyheterna trillar in. Hon är designad som en support/midlaner, men exakt hur hennes skills osv. ser ut och fungerar är än så länge oklart.

Samtliga befintliga medlemmar i K/DA får såklart nya skins som kommer kosta 1350 RP vardera. Kai’Sa kommer dessutom få en prestige-version av sitt skin som kommer kunna köpas för 2000 World Tokens. Slutligen får även Seraphine ett skin, men till skillnad från de andra medlemmarna i bandet så är hennes klassat som ultimate. Detta innebär att det likt Pulsefire Ezreal ändrar skepnad under matchens gång. Detta kommer därför kosta 3250 RP och visa Seraphines resa från hobbysångare till professionell och slutligen till medlem i K/DA.

Legends of Runeterra

I Riots kortspel Legends of Runeterra fortsätter K/DA ALL OUT-Eventet. Alla som spelar Legends of Runeterra från och med 28’e Oktober kommer få eventpasset för K/DA ALL OUT gratis. Detta ger dem ett fullt set med epic spell cards inspirerade av K/DA’s nya ALL OUT-look.

Utöver många estetiska tillägg så kommer det under eventet även finnas ett K/DA-inspirerat spelläge. I detta använder du en förbyggd lek baserad på någon av medlemmarna i bandet.

Teamfight Tactics

Naturligtvis lämnas inte Teamfight Tactics utanför och i anslutning till eventet kommer man kunna köpa nya Little Legends-varianter för Featherknight, Hushtail, Squink, Furyhorn och Lightcharger. Det finns två per karaktär och alla är baserade på någon av medlemmarna i bandet och deras nya utseenden. Little Legends-ägg för eventet kommer kosta 490 RP styck, men man kan även köpa skinsen direkt för 925 RP.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.