Wild Pass Season 2 ute nu till League of Legends: Wild Rift!

Röd panda + äventyrar-outfit =EPIC WIN?

Nu är Wild Pass Season 2 här för League of Legends: Wild Rift! En snabb genomgång av det nya innehållet hittar ni i videon under. Det som skyltas mest är ett hexplorer-skin till den söta hjälten Teemo.

Wild Pass är helt enkelt League of Legend: Wild Rifts version av ett Battle Pass som andra spel med mikrotransaktioner ofta har. Den som spelar med ett Wild Pass blir belönad med in-game rewards när man spelar spelet och utför diverse uppdrag. The Wild Rift Season 2 pass kommer kosta 590 Wild Cores (in-game valuta), medan Elite-versionen är lite dyrare och kostar 990 Wild Cores, men har ännu fler belöningar för den flitige spelaren.

För att få det eftertraktade hexplorer-skinet till Teemo ska man ta sig hela vägen till level 50. EZ, eller? Det är bara att börja grinda och be till MOBA-gudarna att ni hinner dit innan nästa säsong börjar.

För er som inte har så bra koll på vad skillnaderna mellan vanliga League of Legends (PC) och League of Legends: Wild Rift (mobiltelefon) är så finns det en användbar artikel här.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.