Wild Pass Season 2 ute nu till League of Legends: Wild Rift!

Röd panda + äventyrar-outfit =EPIC WIN?

Nu är Wild Pass Season 2 här för League of Legends: Wild Rift! En snabb genomgång av det nya innehållet hittar ni i videon under. Det som skyltas mest är ett hexplorer-skin till den söta hjälten Teemo.

Wild Pass är helt enkelt League of Legend: Wild Rifts version av ett Battle Pass som andra spel med mikrotransaktioner ofta har. Den som spelar med ett Wild Pass blir belönad med in-game rewards när man spelar spelet och utför diverse uppdrag. The Wild Rift Season 2 pass kommer kosta 590 Wild Cores (in-game valuta), medan Elite-versionen är lite dyrare och kostar 990 Wild Cores, men har ännu fler belöningar för den flitige spelaren.

För att få det eftertraktade hexplorer-skinet till Teemo ska man ta sig hela vägen till level 50. EZ, eller? Det är bara att börja grinda och be till MOBA-gudarna att ni hinner dit innan nästa säsong börjar.

För er som inte har så bra koll på vad skillnaderna mellan vanliga League of Legends (PC) och League of Legends: Wild Rift (mobiltelefon) är så finns det en användbar artikel här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.