Kan du tygla dina demoner i kommande Beast?

Välkommen till Beast och mörka medeltiden, en värld som plågas av pest och allmänt jävelskap. Till denna dystopi återvänder, Anton Sabbados, en stridsvan veteran, efter år av fångenskap. Han blir utnämnd av den gåtfulla profeten Lurius att leda kampen mot pesten.

Anton och hans gäng ger sig ut på en ödesmättad resa genom de pestdrabbade Karpaterna. Du måste knyta till dig allierade, samla vapen och utrustning för att lyckas i en värld full av fiender.

Samtidigt plågas Anton av sina inre demoner och plågsamma minnen. Verkligheten blandas samman med mardrömmar om krig i varje konfrontation. Han val står mellan att omfamna de övernaturliga krafterna och samtidigt riskera ett evigt mörker, eller att välja återhållsamhet och bevara sin hälsa och sitt teams välbefinnande.

Beast erbjuder upp till 40 timmars speltid och erbjuder en ny twist taktiska RPG-genren genom att introducera moraliska val som dynamiskt påverkar både strid och berättelsens utfall. Du måste välja mellan att släppa loss din inre demon för snabba segrar eller att hålla den i schack och sträva efter långsiktig hälsa och kontroll.

Beast kommer att finnas tillgängligt på flera språk för PC via Steam (med stöd för Steam Deck) år 2024.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.