Polska taktiska rollspelet BEAST nu i early access

Polsk indiestudio siktar på att skaka om spelgenre med sitt taktiska rollspel BEAST som nu har premiär i Steam early access.
Mörkt och blodigt taktiskt rollspel till tonerna av dödsmetall!

BEAST är ett dynamiskt och våldsamt taktiskt turordningsbaserat spel med rollspelselement. Spelet använder Unreal Engine 5 för att transportera spelaren till en dyster värld i medeltida Karpaterna, där pest och kätteri löper amok. Fatta svåra moraliska beslut, överlev brutala taktiska strider och fördriv din inre best för att rädda folket – eller omfamna monstret och döda alla!

BEAST från polska indiestudion False Prophet finns ute nu på Steam early access! Med en planerad release 2024.

Vi har alltid velat skapa ett taktiskt rollspel som hanterar vuxna frågor som utmanar din moralkompass. Genom att utforska vår mörka historia har vi kunnat skapa något unikt. Nu är det dags att ta med spelarna på vår resa för att färdigställa vår vision. Vi hoppas att de ser potentialen och stöttar vårt team i att nå fram till vår vision!

Piotr Pacynko, grundare och creative director på False Prophet

Den första early access-versionen av BEAST har två fullständiga karaktärsberättelser, över 20 uppdrag, flera kompanjoner och många timmar av innehåll att utforska i olika genomspelningar.

BEAST blandar taktiskt rollspel med en spännande berättelse från två perspektiv

I BEAST tar du inte bara rollen som huvudkaraktären, Anton Sabbados som återvänder hem till Karpaterna efter tio års fångenskap i det Ottomanska riket, samt antagonisten Prins Nicolai som av själviskhet vill stoppa Anton.

När Anton, en krigsveteran som påståtts död, återvänder hem från sin fångenskap och slaveri finner han sina hemtrakter plågade av pest och krig. Allt han älskat är fördärvat och det enda han har kvar är sin lojalitet. Utan tid att bearbeta eller söka tröst, blir Anton värvad av Kung Lurius för ett uppdrag – att avsluta pesten. Trots ett vacklande mentalt tillstånd beger sig Anton ut med sina kompanjoner. Men Prins Nicolai, som får reda på detta mycket viktiga uppdrag ger sig ut för att hindra Anton.

Under äventyrets gång kommer Anton behöva hantera sin flackande mentalitet och besten som gömmer sig precis under ytan. Det blir upp till spelaren att motstå bestens frestelser av kraft och söka långsiktig stabilitet. Eller omfamna sina inre demoner för snabba, kortsiktiga maktpåslag.

Läs mer på spelets officiella hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.