Kapitel Noll till Edge of Eternity är här

Utvecklingen för ett nytt kapitel till Edge of Eternity tuffar på hejvilt. Det finns nu att spela i Early Access på Steam. Spelare kommer här få ta del av en helt ny berättelse som introducerar nya platser i den värld som Edge of Eternity utspelar sig i. Det nya kapitlet fungerar som en prolog till huvudstoryn och utforskar roten till det mörka förgångna hos huvudkaraktärerna Daryon och Selene, samt den allomfattande korruptionen. Chapter 0: The Seeds of Destruction kommer lägga till ungefär två timmar med nytt innehåll, vilket innefattar bl.a. nya cutscenes, musik, samt nya svårighetsnivåer. Uppdateringen har nyligen släppts på Steam, så ut och testa!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.