Kena: Bridge of Spirits väcker Zelda-känslor – kommer till Playstation 5 och PC

Kanske det mest mysiga spelet som utannonserades på Playstation 5-sändningen, väcker Kena starka äventyrskänslor ofta förknippat med The Legend of Zelda.
Åh det här spelet vill jag bara krama!

Kena: Bridge of Spirits kom som en trevlig överraskning mitt bland allt ståhej som var Playstation 5-sändningen i natt. Ut från ingenstans kommer indiestudion Ember Labs, som tidigare arbetat inom film och animation. För mig väcker spelet starka associationer med The Legend of Zelda, och för mig är det en positiv känsla.

Kena: Bridge of Spirits är ett storydrivet action- och äventyrsspel i en mysig värld med fokus på utforskning och snabba strider. Du spelar som Kena, en guide för andar, och måste rekrytera andar av olika slag för att lösa en gåta om fångade andrar.

Det här kan vara ett spel värt att hålla ögonen på. Kika därför in på Ember Labs hemsida och skriv upp dig på deras nyhetsbrev. Eller bokmärk oss samt lajka oss på Facebook för de senaste nyheterna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.