Kenshiro ger sig ut på jakt efter Juria i ny titel

Igår släpptes Fist of the North Star; Lost Paradise och vi har redan satt tänderna i det.
Presenterat av Ryu ga Gotoku Studio,utvecklarna bakom Yakuzaserien, kommer nu ett nytt äventyr med Kenshiro, Yuria, Shin och alla andra karaktärer från den kända serien. Spelet utspelar sig i ett parallellt universum till originalserien, men det är mycket en kan känna igen från grundmaterialet.

Spring, slå och explodera dina motståndare i röda fontäner. Det är grafiskt och ger en riktigt fin bild av det postapokalyptiska våld som serien blivit känd för.

Det finns även en ganska djup story i spelet, med gott om cutscenes som för narrativet vidare. Du kommer få utforska ett gäng olika ställen, farliga öknar och busslast efter busslast av sadistiska banditer med mohawks och muskler som får The Rock att skämmas. Men det är inte bara jättekladdigt, grafiskt våld – det är i grunden en kärlekshistoria mellan Kenshiro och Juria.

Vill du ha en paus från kärleksdramat kan du alltid driva din egen bar och servera wastelandcocktails till dina gäster. Eller vad sägs om en hälsoklinik? Eller kanske spela lite Outrun. Det finns en hel del att göra och vi kommer rapportera närmare om det i vår recension som ni bör se inom de kommande dagarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.