Kom i stämning – fräck trailer för Destiny 2: The Witch Queen

Med suverän musik från Phantogram och häftiga actionsekvenser är detta ett av Bungies bästa trailers hittills. Är du inte hajpad ännu lär du bli det nu.
Savathûn varnar oss, men såklart kommer vi inte att lyssna.

Arbetslaget på Bungie som knåpar ihop trailers förtjänar en eloge och klapp på axeln. Deras klipp är alltid suveränt klippta och har musik som höjer upplevelsen till extatiska nivåer. Spelgasm när det är som allra bäst! I klippet ser vi en blandning av filmiska sekvenser, action, stämningsfulla ögonblick och intressanta miljöer. Blinka och du missar lasersvärdet i slutet. (Musiken är för övrigt ”Cruel World” från Phantogram.)

Destiny 2: The Witch Queen släpps den 22 februari till spelets samtliga plattformar. Du kan läsa mer om expansionens nyckelpunkter på dess hemsida.

Om mindre än en vecka kommer spelare kunna ta upp kampen mot häxdrottningen Savathûn och lösa mysteriet med hur hon lyckades tämja Ljusets krafter. Destiny 2: The Witch Queen fortsätter berättelsen i Bungies framgångsrika looter shooter och tar oss närmare spelets större hemligheter. I denna expansion kommer vi jaga fatt en mäktig fiende som lurat i skuggorna sedan Destiny 1, bygga vapen med det nya crafting-systemet, utforska en spännande destination och uppleva nästa kliv i sagan som började 2014.

Vi tror Destiny 2: The Witch Queen har potentialen att bli den bästa expansionen hittills. Men ett orosmoln som inte går att ignorera är hur inbjudande expansionen kommer vara för nya spelare. Berättelserna om Hive, Savathûn och Ljuset och Mörkret är snårig och sträcker sig över flera år. Veteraner som varit med från början kommer känna sig otroligt motiverade i kampen, men beroende på hur Bungie presenterar berättelsen kan nyare spelare känna sig väldigt förvirrade och utanför.

Vi får se hur allt utspelar sig när expansionen släpps nästa tisdag.

Vi ses bland stjärnorna!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.