Konami lottar ut biljetter till El Classico

Konami meddelar att bolaget lottar ut biljetter till ”El Classico”, en viktig fotobollsmatch som hålls årligen i Spanien mellan FC Barcelona och Real Madrid. Händelsen är ett stort ögonblick för många fotbollsintresserade och en sittplats är mycket åtråvärd bland deltagare som kämpar för att få se lagen drabba samman. För att få ta del av tävlingen måste alla tävlande spela matcher online genom PES 2015 och ranka upp sig med poäng som erhålls efter varje match. Vinnaren får två biljetter med betald resa och uppehälle.

Tävlingen pågår fram till 28 februari och matchen spelas 22 mars. Mer information kring tävlingen kan ses här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.