Kroatien VM-rally finns med i WRC 10

Då Kroatiens VM-rally nu är en del av mästerskapskalendern känns det som en självklarhet att det spektakulära rallyt även gör debut i WRC 10. För ett par veckor avgjordes det allra första tävlingarna i Kroatien och upplösningen på asfaltsvägarna blev rafflande. I slutet skiljde endast sex tiondelar segraren Sébastien Ogier från andraplatsen och Elfyn Evans.

I september är det din tur att uppleva samma adrenalinfyllda specialsträckor, då Kroatiens VM-rally blir en del av rallyspelet WRC 10. Vägarna är ofta extremt smala och det kräver sin förare att hålla bilen på vägen i de höga hastigheterna. Spelet släpps den 2 september.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.