Svenska Mad Skills Motorcross 3 har släppts till mobil

Den svenska spelutvecklaren Turborilla AB släppte igår mobilspelet Mad Skills Motocross 3 över hela världen. Det är gratis i App Store och Google Play.

I ett pressmeddelande skriver utvecklaren att Mad Skills Motocross 3 toppar sina föregångare med kraftigt förbättrad 3D grafik, nya online-mästerskap och multiplayer-evenemang, mer realistiska motorcyklar med uppgraderbara delar, ljud som spelats in på en riktig motocrossbana samt ett massivt urval av valmöjligheter för att skräddarsy spelupplevelsen. Fysiken i spelet har förbättrats och inkluderar så kallade ”whips”, en slags flygmanöver som ofta anses vara det ultimata tecknet på snygg stil i motocross. Fysiken togs fram med hjälp av ett test-team mestadels bestående av motocrossförare. I grund och botten vet dock alla att inspirationen hämtats från klassiska Excitebike som släpptes till NES redan 1986.

Vi är så sjukt glada att äntligen få släppa Mad Skills Motocross 3 till alla fans.Mad Skills Motocross-serien är vad vi byggt upp företaget på, och jag tycker att det här är det bästa spelet vi någonsin har gjort. Vi ser fram emot att få feedback från våra spelare och fortsätta utveckla spelet med nya idéer och innehåll under de kommande åren.”

Mattias Wiking, Turborillas VD
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.